Градови СрбијеНовости

Одржана 5. седница Скупштине општине Параћин

Данас је одржана 5. седница Скупштине општине Параћин, која је почела минутом ћутања у част преминулог одборника Драгослава Марковића. Након усвајања записника са претходне седнице, уследила је расправа о важним темама и доношење битних одлука.

Једна од кључних тачака седнице била је Одлука о усвајању Финансијског извештаја и основних информација о ефектима финансијске подршке Скупштине општине Параћин на реализацији програмских активности Црвеног крста Параћин у 2023. години.

Одборници су већином гласова усвојили Решење о давању сагласности на Одлуку Надзорног одбора Јавног предузећа за коришћење и управљање пословним простором ЈП „Пословни центар Параћин“ о промени седишта овог предузећа.

На дневном реду нашле су се и одлуке о изменама и допунама Одлуке о правима и услугама у социјалној заштити општине Параћин, као и Одлука о пројекцијама за реализацију буџета општине Параћин за услуге социјалне заштите у 2024. години.

Скупштина општине Параћин донела је и низ одлука и решења којима се регулишу активности у Историјском архиву „Средње Поморавље“, ПУ „Бамби“ Параћин и другим јавним предузећима.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *