Новости

УБЕДЉИВА ПОБЕДА МИЛАНОВИЋА И ЛИСТЕ „СВИЛАЈНАЦ ЧУВА БУДУЋНОСТ“

Предраг Милановић и његова листа „Свилајнац чува будућност“ остварили су убедљиву победу на изборима за Скупштину општине Свилајнац, са преко 76% освојених гласова. Овај резултат показује снажну подршку грађана и поверење које имају у лидерство Милановића и његовог тима.

Захвалност грађанима
„ХВАЛА СВИЛАЈНЧАНИ!“ – стоји у саопштењу листе „Свилајнац чува будућност“. Ова победа је доказ заједничке воље и одлучности да се настави са радом на унапређењу наше општине и обезбеђивању боље будућности за све њене становнике.

Погледајте атмосферу
Наш албум ПОБЕДА! доноси вам тренутке славља и радости са изборног дана. Погледајте фотографије и придружите се слављу које означава нови почетак и наставак напретка за Свилајнац.

Настављамо са радом
Предраг Милановић и његова листа обећавају да ће наставити са радом на пројектима који су започети, као и да ће увести нове иницијативе које ће допринети још бољем развоју наше заједнице.

Видимо се ускоро са новим пројектима и идејама које ће чувати будућност Свилајнца!

Општина Свилајнац се поноси овим изузетним резултатом и захваљује свим грађанима који су учествовали у изборима и подржали рад на изградњи боље будућности.

Свилајнац чува будућност

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *