Градови СрбијеНовости

Одржана двадесет шеста седница Скупштине општине Свилајнац

Двадесет шеста седница Скупштине општине Свилајнац одржана је уз присуство 38 одборника, на којој су разматрани важни потези за даљи развој општине.

На овој седници потврђен је одборнички мандат Лидији Вуловић са листе „Предраг Милановић – Свилајнац чува будућност“, замењујући одборника Данила Вучковића који је поднео оставку на место одборника. Такође, потврђени су и мандати одборницима Радиши Пауновићу и Ивици Дејановићу са листе „Александар Вучић – за нашу децу“, уместо одборника Драгане Љубисављевић и Радише Љубисављевић.

Председник општине Свилајнац, Предраг Милановић, истакао је да се започети пројекти одвијају планираним током, а да је грађевинска сезона у пуном јеку. Радови су у току на изградњи домова културе у више села, као и на остваривању великих инвестиционих пројеката чија динамика иде по плану. До сада је изграђено више од 39 км канализационе мреже од планираних 72 км. Такође, у оквиру пројекта наводњавања, изграђено је 13,5 км цеви и једна брана од укупно три, а већ су планиране и друге фазе ових великих пројеката.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *