Градови СрбијеНовости

Општина Свилајнац проширује свој возни парк: Набављен нови мини аутобус за потребе локалне заједнице

Општина Свилајнац наставља са унапређењем својих услуга и инфраструктуре, овог пута кроз набавку још једног мини аутобуса који ће користити Комунално јавно предузеће „Морава“ Свилајнац за превоз удружења, ученика, спортиста, пензионера и осталих грађана.

Председник општине Свилајнац, Предраг Милановић, истакао је да је ово значајно достигнуће остварено у сарадњи са Владом Републике Србије, Министарством за бригу о селу, које је обезбедило две трећине средстава за набавку, док је општина Свилајнац допринела са трећином новчаних средстава.

„Набавили смо мини аутобус марке Мерцедес са 20 седишта, чиме ћемо проширити капацитете нашег возила за превоз. Ово је четврто возило које смо набавили за ову намену, што ће нам омогућити бржи, квалитетнији и безбеднији превоз наших грађана“, изјавио је Милановић.

Осим набавке новог мини аутобуса, председник Милановић најавио је и долазак још једног аутобуса који ће бити донација владе Румуније општини Свилајнац. Ова донација представља још један корак ка унапређењу инфраструктуре за јавни превоз у општини Свилајнац и додатно олакшање за грађане у погледу мобилности и доступности.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *