Градови СрбијеНовости

Одржано 23. Републичко такмичење ученика из ветеринарске медицине: Успех и сарадња у Рековцу

У Рековцу је недавно одржано 23. Републичко такмичење ученика из области ветеринарске медицине, које је било домаћин Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика из Рековца. На овом престижном догађају учествовало је 21 школа, а прво место освојила је Ања Зец из Суботице, која је показала изванредно знање како на теоријском, тако и на практичном тесту.

Такмичење је одржано у просторијама средње школе у Рековцу, као и на школској економији. Свечаном отварању такмичења присуствовали су званичници Министарства просвете, Зоран Костић и Видоје Вукашиновић. Као део програма, домаћин је организовао и излет у Левчу, где су гости имали прилику да посете манастире Каленић и Прерадовац, као и да уживају у винима винарије Левач у Рековцу.

Организатори овог такмичења су Министарство просвете, Удружење средњих школа подручја рада пољопривреда, производња и прерада хране, као и Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика у Рековцу. Ово такмичење не само што подстиче знање и вештине ученика из области ветеринарске медицине

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *