Градови СрбијеНовости

Општина Параћин: Магична новогодишња представа за најмлађе У Шавцу и Чепуру

У сусрет новогодишњим и божићним празницима, Општина Параћин обрадовала је најмлађе мештане месних заједница Шавац и Чепуре организацијом посебне дечије представе. Магични догађај, који је укључивао и присуство Деда Мраза, створио је незаборавно искуство за малишане.
Вече је почело пригодним програмом испуњеним смехом, песмом и игром. Деда Мраз је својим присуством додатно учинио атмосферу свечаном, доносећи радост и узбуђење деци. Након уживања у представи, свако дете је добило посебан новогодишњи пакетић, стварајући осмехе на њиховим лицима.


Овакви догађаји имају посебан значај за локалну заједницу, јер подстичу осећај заједништва и пружају деци прилику да доживе чаролију празника. Општина Параћин, кроз организацију оваквих манифестација, показује посвећеност добробити својих грађана, посебно најмлађих.
Општина Параћин наставља своје напоре у стварању позитивних и незаборавних тренутака за децу, подстичући радост и срећу током празничне сезоне. Ови догађаји доприносе духу заједнице и граде основе за лепа сећања која ће деца носити са собом кроз живот.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *