Градови СрбијеНовостиТуризам

Туристичка организација Рековац: Традиционални новогодишњи вашар уприличио празничну атмосферу

У сали бивше комерцијалне банке у Рековцу, 29. децембра, одржан је традиционални новогодишњи вашар, доносећи празничну атмосферу и радост свим посетиоцима. Организована од стране Туристичке Организације Рековац, ова манифестација је постала омиљено окупљалиште мештана и посетилаца током празничне сезоне.


На вашару су локални продавци имали прилику да изложе своје производе, пружајући посетиоцима разнолике и аутентичне опције за празничне поклоне. Осим тога, шарена празнична расвета додатно је употпунила атмосферу, стварајући бајковит амбијент за све присутне.


Туристичка организација Рековац користи прилику да свим суграђанима пожели срећне и успешне празнике. Њихова посвећеност организацији оваквих догађаја доприноси духу заједнице и промовише локалну културу и традицију.

О Туристичкој организацији Рековац:
Туристичка Организација Рековац активно ради на промоцији туристичких потенцијала овог подручја, унапређењу културних манифестација и подршци локалним иницијативама. Њихова улога у организацији новогодишњег вашара само је један од примера ангажовања у стварању позитивног и заједничког искуства за грађане Рековца.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *