Градови СрбијеНовости

Основна школа „Радоје Домановић“ прославила 75. рођендан свечаном академијом

Ученици и колектив Основне школе „Радоје Домановић“ у Параћину обележили су јуче 75. рођендан ове угледне образовне установе свечаном академијом одржаном у градском позоришту. Директор школе, Александар Јовановић, истакао је да најбољи рођендански поклон за школу буде повратак ђака и наставника у потпуно реновирану и обновљену матичну зграду, чији се завршетак радова очекује веома брзо.

Ова прослава није само прилика за обележавање богате историје школе, већ и за изражавање захвалности свима који су допринели њеном успеху кроз године. Основна школа „Радоје Домановић“ већ деценијама негује традицију квалитетног образовања и васпитања младих генерација, те је ова годишњица прилика да се истакну њени досадашњи успеси и допринос локалној заједници.

Реновација матичне зграде школе представља важан корак ка унапређењу услова у којима ђаци уче и развијају своје таленте. Очекује се да ће обнова школских просторија пружити модерно окружење за учење и рад, што ће додатно подстаћи академски напредак и креативност ученика.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *