Градови СрбијеНовостиТуризам

Пензионери из Деспотовца на путовању брзим возом „Соко“ до Новог Сада

Месна организација пензионера Деспотовац омогућава својим члановима и свим заинтересованим грађанима једно незаборавно путовање у Нови Сад, 4. новембра 2023. године. Ова авантура нуди прилику за обилазак прелепе Војводине и уживање у шарму Новог Сада, једног од најлепших градова Србије.

Цена овог путовања износи 2.500,00 динара по особи и укључује превоз брзим возом „Соко“, путовање у оба смерова, као и организацију и пратњу током целе туре. Ово путовање идеално је за све оне који желе да истраже нове дестинације, упознају нове људе и створе трајне успомене.

Полазак је заказан за 4. новембар из Деспотовца у 07:30 часова, док је полазак из Београда за Нови Сад у 10:00 часова. По доласку у Нови Сад, уживаћете у разгледању града, његових знаменитости и богате културе. Град на обали Дунава има много да понуди, укључујући Петроварадинску тврђаву, као и бројне музеје, ресторане и кафиће.

Повратак из Новог Сада за Деспотовац заказан је за 17:00 часова, пружајући довољно времена за истраживање града и уживање у свему што Нови Сад нуди.

Позивамо све пензионере и љубитеље путовања да се прикључе овом излету и упусте се у незаборавну авантуру. Своје место можете резервисати путем Месне организације пензионера Деспотовац.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *