Градови СрбијеНовостиСело

Почело подношење захтева за набавку новог трактора преко IPARD-a

Све до 22. априла пољопривредна газдинства могу да поднесу захтев за подстицаје за набавку нових трактора у оквиру претприступног програма ЕУ – IPARD фонда. Обухваћени су, како је саопштило Министарство пољопривреде – сектори меса, млека, воћа и поврћа, осталих усева (одређене врсте житарица и индустријског биља), грожђа и јаја.
Лице које испуњава услове Јавног позива, остварује право на IPARD подстицаје за набавку само једног трактора током трајања IPARD програма, са различитом снагом мотора у зависности од обима и врсте биљне, односно сточарске производње.
Заинтересована лица захтев за учествовање могу да поднесу до 22. априла 2022. године, на адресу Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за аграрна плаћања, Булевар Михајла Пупина 113а, 11070 Нови Београд.
Информације у вези расписаног Јавног позива доступне су преко инфо-центра Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде: 011/260-79-60 као и контакт центра Управе за аграрна плаћања: 011/30-20-100, сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *