Градови СрбијеНовости

Председник општине Рековац, Др Александар Ђорђевић, у посети дежурним службама током мирне Божићне вечери

У духу празничног мира и заједништва, председник општине Рековац, Др Александар Ђорђевић, у пратњи Мирјане Ракић, члана привременог органа општине Рековац, посетио је све дежурне службе током мирне Божићне вечери. Ова иницијатива има за циљ захвалити се и подржати рад свих запослених у дежурним службама који брину о безбедности и добробити грађана током празничне сезоне.

Др Александар Ђорђевић изразио је искрено поштовање и захвалност према свим члановима дежурних екипа за њихов посвећен рад и труд током празника. Ова посета представља део шире иницијативе локалне управе да ојача сарадњу и подршку према свима који доприносе добробити општине Рековац.

Председник општине истакао је захвалност према свим запосленима у дежурним службама који се са посебном посвећеношћу брину о безбедности и добробити грађана током празника. Њихова посвећеност и одговорност су кључни за очување мира и сигурности у локалној заједници.

Посета дежурним службама током Божићне вечери симболизује подршку локалне управе свима који раде у тешким условима како би обезбедили сигурност и подршку грађанима у сваком тренутку. Овај гест представља и признање њиховог доприноса заједници.

Овакве иницијативе показују важност заједничког рада и подршке међу члановима локалне заједнице. Управа општине Рековац остаје посвећена унапређењу услова живота грађана и изградњи позитивног окружења у којем се цени и подржава сваки допринос.

Овим путем, председник Др Александар Ђорђевић изражава дубоку захвалност свим запосленима у дежурним службама, истичући да је њихов рад од суштинског значаја за очување безбедности и спокоја у Рековцу.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *