Градови СрбијеНовости

WЕB ТВ Левач: Лансирање канала са пилот епизодом из студија радио Левач

Узбудљив тренутак задесио је Левач када је покренут први канал под називом WЕБ ТВ ЛЕВАЧ, а публици је представљена прва пилот епизода директно из студија Радио Левач.

У склопу првог програма, Радио Левач је организовао дирљиву хуманитарну акцију уз подршку компаније „Бајковина“ и радиа Левач. Тим поводом, божићни пакети са слаткишима подељени су деци из социјално угрожених породица. Ова геста има за циљ унапређење заједнице и пружање подршке онима којима је то најпотребније.

Узбудљив тренутак пилот емисије био је и гостовање Предрага Марковића, власника компаније „Бајковина“. Током разговора, представљени су различити аспекти пословања ове компаније, а гледаоци су имали прилику боље упознати људе и приче које стоје иза бренда.

Оснивање WЕB ТВ ЛЕВАЧ представља ново поглавље у медијском пејзажу Левача, пружајући локалној заједници платформу за информисање, едукацију и забаву. Кроз различите формате програма, овај канал има за циљ одражавање богатства и разноликости Левача.

WЕB ТВ ЛЕВАЧ планира да постане централна тачка информисања, забаве и повезивања локалне заједнице. У будућности се очекују разноврсни програми који ће одражавати интересе и потребе Левача, чинећи ову медијску платформу кључним играчем у културном и информационом животу региона.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *