Градови СрбијеНовости

Промоција збирке песама „(Не)заборав“ Викторие Волкове

У Културном центру, пред публиком пуном љубави према поезији, представљена је Викторијина збирка песама „(Не)заборав“, симболично украшена сићушним цветом незаборавка.

Овај мали цвет носи у себи дубоку симболику љубави, верности, сећања и наде, али и идеју о новим почецима. Баш као што незаборавак остаје у срцу као трајна успомена, тако и ова збирка оставља неизбрисив траг у читалачкој души.

Ауторка Викторија Волкова, позната и као Ивана Марковић из села Стубице код Параћина, већ од четрнаесте године изражава своје мисли кроз песничке стихове. Осим песништва, Викторија је позната и по свом роману „Теци ми кроз вене“, док тренутно гради своју књижевну каријеру кроз рад на другом роману под називом „Далеко од обећања“.

Збирка песама „(Не)заборав“ садржи 48 текстова који откривају дубоке емоције и лична искуства ауторке. То је дело које је испуњено аутентичношћу и интимношћу, представљајући најличнији део Викторијине уметничке душе.

Промоција ове збирке није само представљање књиге, већ и прилика да се зарони у свет осећаја и размишљања младе песникиње која својом поезијом осваја срца читалаца широм региона.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *