Градови СрбијеНовости

РИСЦ Параћин: Догађај „Предузетништво, стартапови и иновације: Постављање бизниса“

Регионални иновациони стартап центар Параћин организује догађај под називом “Предузетништво, стартапови и иновације: Постављање бизниса”, који ће се одржати 13. јуна 2024. године, са почетком у 18 часова.

Овај инспиративни и едукативни догађај је идеална прилика за све који су заинтересовани за свет предузетништва и иновација. Главни гост и предавач биће Андреј Кравчук, оснивач стартапа и иноватор, који ће са присутнима поделити своја драгоцена искуства и савете о покретању и вођењу успешних стартапова.

Кравчук ће говорити о кључним корацима за постављање и развој бизниса, изазовима са којима се предузетници суочавају, као и о иновативним приступима који могу допринети успеху стартапа. Његова предавања су позната по практичним саветима и инспиративним причама које мотивишу нове предузетнике.

Догађај ће се одржати у просторијама Регионалног иновационог стартап центра Параћин. Сви заинтересовани могу се пријавити путем е-маила: рисц.парацин@гмаил.цом.

Не пропустите прилику да будете део овог догађаја, који је намењен свима који желе да прошире своје знање о предузетништву и иновацијама и да стекну увид у успешне стратегије вођења стартапова.

Придружите нам се 13. јуна у 18 часова у просторијама Регионалног иновационог стартап центра Параћин и сазнајте како успешно поставити и развити бизнис! Пријаве се могу извршити путем е-маила: risc.paracin@gmail.com

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *