Градови СрбијеНовостиСело

Санација пута Роћевац-Ђуринац: Председник Општине Свилајнац Предраг Милановић посетио мештане и разговарао о наредним пројектима

Председник Општине Свилајнац, Предраг Милановић, посетио је села Роћевац и Ђуринац како би обишао радове на санацији пута Роћевац-Ђуринац, дужине 3,7 км. Током обиласка, разговарао је са мештанима о њиховим тренутним проблемима и потребама.

Милановић је истакао да се пут тренутно реконструише, укључујући и изградњу нових канала са обе стране пута, као и санацију растиња дуж пута које је годинама правило проблем. Такође, председник општине је договорио неколико наредних пројеката са мештанима ових села.

У селу Роћевац, договорена је подршка за завршетак изградње ловачког дома. Такође, планирано је да се у селу Ђуринац до краја новембра изгради нови мост који је претрпео оштећења услед деловања воде. У оба села је планирано уређење домова културе, уз подршку локалне самоуправе, што ће се реализовати на пролеће. Такође, Милановић је напоменуо да се ради и замена расвете у оба села.

Мештани су изразили задовољство одличном сарадњом са локалном самоуправом и истакли да су увек имали подршку и помоћ у решавању проблема у својим заједницама.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *