Градови СрбијеНовости

Специјални митап “Three Women, One Vision: Family Edition” одржан у Регионалном иновационом старт ап центру Параћин

Регионални иновациони старт уп центар Параћин имао је част да угости три изузетне даме на специјалном меетуп-у под називом “Three Women, One Vision: Family Edition”. Током вечери 14. маја 2024. године, др Јасмина Голубовић, др Маја Јевђевић и дипл. ecc Сања Јовановић поделиле су своје стручно знање и драгоцено искуство из области предузетништва, дерматологије и козметике.

Инспиративне приче и стручни савети

Ове три стручњакиње су током догађаја откриле тајне успеха у пословном свету за жене, истичући најновије трендове у дерматологији и козметици. Др Јасмина Голубовић, из Гламоур ординације и козметичког салона, говорила је о значају иновација и преданости у пружању козметичких услуга. Др Маја Јевђевић, из „Glamour Aesthetic“ ординације у Београду, поделила је најновије методе и третмане у естетској дерматологији. Дипл. ecc Сања Јовановић, која води „Glamour Cosmetics“ у Параћину и Ћуприји, осврнула се на изазове и успехе у предузетништву и вођењу пословања у козметичкој индустрији.

Позитивна енергија и подршка заједнице

Догађај је био изузетно инспиративан, пружајући учесницима прилику да чују мотивишуће приче и савете наших гошћи. Захваљујемо свима који су присуствовали и подржали овај догађај, доприносећи његовом успеху.  

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *