Градови СрбијеНовости

Трешњевица: Стравичан догађај

Синоћ око 22 часа у селу Трешњевица код Параћина дошло је до покушаја убиства у породичној кући. Милоша П. (1965) је после краће расправе нападнут у породичној кући од стране свог сина Марка. П. (2000) који је оцу задао више убода кухињским ножем по телу и ногама, док му је у извршењу кривичног дела помагала сестра М. П. (1996).

Како сазнаје Портал035 из добро обавештених извора у породичној кући дошло је до свађе између оца и сина и након краће расправе у општем метежу син узима кухињски нож и оцу задаје више убода по телу и ногама, где му помаже и сестра М. П. (1996) која не да оцу да побегне, након чега осумњичени узима металну шипку и оштеценом задаје ударац у пределу руке и том приликом оштећени задобија прелом надлактице. Милош П. успева сину да узме нож и да тешко рањен рпобегне у комшијско двориште где је сачекао хитну помоћ и полицију.

Осумњичени М. П. се јутрос сам пријавио параћинској полицији где је признао да је убио како незванично сазнајемо и своју маћеху. Увиђај у вези педесетогодишње М. М.. која је нађена у локви крви у својој кући је у току.

М. П. и његова сестра М. П. су задржани у притвору.

Извор: Портал035

Photo: Freepik

Овај текст је подржан од стране Општине Параћин

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *