Градови СрбијеНовостиТуризам

Ученици Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ учествовали на једнодневном излету у оквиру пројекта Туризам општине Свилајнац

У складу с традицијом, ученици Пољопривредно-ветеринарске школе са домом ученика „Свилајнац“ и ове школске године, уз подршку својих наставника, активно су се ангажовали на пројектним активностима. Један од значајних пројеката који обухвата више наставних предмета као што су Верска настава, Туристичка географија, Историја, Економика туристичких и угоститељских предузећа, јесте „Туризам Општине Свилајнац“.

Наставници који су се ангажовали као ментори ученицима на овом пројекту су Момир Дамјановић, Ранић Рајковић, Сузана Јакшић, Марија Јовановић – педагошкиња школе и други.

Овај пројекат омогућава ученицима да стекну практична знања из области туризма и да се упознају с туристичким потенцијалима своје општине. У оквиру пројекта, организован је једнодневни излет, пружајући ученицима прилику да директно искусе и истраже различите атракције и локације у околини.

Више информација о овом пројекту можете пронаћи на званичној веб страници школе: https://poljvet-svil.edu.rs/

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *