Градови СрбијеНовостиТуризам

Учешће ТОО Кладово на 45. Међународном сајму туризма у Београду

Туристичка организација општине Кладово (ТОО Кладово) активно се припрема за представљање на 45. Међународном сајму туризма у Београду, заказаном од 22. до 25. фебруара на Београдском сајму. Под слоганом „Авантура почиње овде!“, промовисаће се нове дестинације, домаћи и инострани смештајни капацитети, туристичке регије и атракције.

Сајам ће окупити најзначајније туристичке агенције, удружења, организације, хотеле, туристичке центре, транспортне компаније и међународне тур-операторе. Уз традиционално учешће, ТОО Кладово има прилику представити богатство туристичке понуде општине Кладово.

Под окриљем Сајма туризма, одржаће се и 19. Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме – HORECA-OPREMA. Овај део сајма окупиће бројне домаће и иностране компаније из различитих области везаних за хотелско-угоститељски сектор.

ТОО Кладово позива све заинтересоване посетиоце да их посете на њиховом штанду и сазнају више о туристичким потенцијалима општине Кладово. Очекује се да ће ово учешће допринети промоцији општине, привући нове посетиоце и ојачати сарадњу с туристичким партнерима.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *