НовостиТуризам

Успешна промоција Параћина на Сајму туризма у Београду

На недавно завршеном 45. Међународном Сајму туризма у Београду, Параћин се истакао као једна од најпривлачнијих дестинација са својом разноврсном и богатом понудом. Током три дана трајања сајма, посетиоци су имали прилику да се упознају са широким спектром туристичких атракција које ова општина нуди.

Штанд Туристичке организације Параћин био је посебно популаран, привлачећи велики број посетилаца који су највеће интересовање показали за гастрономску понуду општине. Једна од најомиљенијих посластица међу посетиоцима била је чувена Васина торта. Поред гастрономских чаролија, посетиоцима су презентовани и туристички потенцијали Параћина, уз представљање календара манифестација. Посебан део изложбеног простора био је посвећен Белим орловима, учесницима Витешког фестивала одржаног у Забрегу.

Недељна манифестација додатно је добила на значају када ју је посетио и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, господин Никола Селаковић.

Туристичка организација Параћин већ годинама активно учествује на Сајмовима туризма, свесна важности промоције и улагања у туризам као кључног фактора за економски развој општине.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *