Градови СрбијеНовости

Завршено још једно успешно Првенство месних заједница у малом фудбалу општине Параћин

У недељу увече, у атмосфери препуној узбуђења и спортског духа, завршено је 14. Првенство месних заједница општине Параћин у малом фудбалу. Овогодишње првенство донело је право узбуђење, а по први пут екипа МЗ Бранко Крсмановић крунисала се као шампиони овог такмичења.

У финалу, МЗ Бранко Крсмановић сусрела се са екипом МЗ Бусиловац, где су успели да остваре победу резултатом 2:1. Ово је први пут да је екипа Бранко Крсмановић освојила ово престижно такмичење, док је екипа Бусиловац, и поред својих напора, остала на другом месту. Треће место припало је екипи МЗ Центар.

Финални меч пратило је велико интересовање публике, која је готово у потпуности испунила Халу спортова у Параћину, пружајући подршку својим омиљеним екипама.

Уз спортска надметања, програм финалне вечери употпунили су чланови ДЦ тима, додајући посебан шарм целокупном догађају. Такође, организована је и ревијална утакмица ветерана између ФК Јединство и ФК Борац, додатно обогаћујући атмосферу.

Осим спортског такмичења, присутни су имали прилику да пруже свој допринос хуманитарној акцији намењеној за помоћ у лечењу наше суграђанке Јелене, показујући тако велику солидарност и подршку заједнице у тешким тренуцима.

Првенство месних заједница у малом фудбалу општине Параћин још једном је потврдило свој значај као традиционални спортски догађај који окупља заједницу и промовише спортски дух и фер плеј.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *