Градови СрбијеНовостиСело

Весело вече у Дому културе Бобово: Културна чаролија и дечије креације

У угодном амбијенту Дома културе Бобово, синоћ је оживела права културна чаролија. Мештани овог питорескног места имали су прилику уживати у разноврсном и свечаном Новогодишњем програму, који су са љубављу приредила Културно уметничка друштва (КУД) са територије општине Свилајнац.

Дом културе био је испуњен до последњег места, а присутни су имали прилику да уживају у разноврсним тачкама које су извеле локалне уметничке групе. Осим узбудљивог културног програма, дом је био обогаћен и изложбом дечијих радова насталих током едукативних и креативних радионица одржаних у реконструисаном Дому културе.

Уз срдачне аплаузе и осмехе на лицима, мештани Бобова су провели незаборавно вече, испуњено уметничким изразима и креативним делима најмлађих. Програм је био прилика да се заједница окупи, прослави и ужива у уметничком стваралаштву својих суграђана.

Захваљујемо се свим учесницима на дивном програму и доприносу који су донели културном животу овог дела општине Свилајнац. Општина Свилајнац, заједно са КУД „Света Тројица“ Бобово, наставља подржавати и промовисати културне догађаје који окупљају заједницу и доприносе духу заједништва.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *