Градови СрбијеЗдрављеНовостиСело

Вучић најављује значајна улагања у здравство Јагодине: Магнетна резонанца, мамограф и обнова болнице

На предизборном скупу Српске напредне странке (СНС) у Јагодини, председник Србије Александар Вучић најавио је важне инвестиције у здравствену инфраструктуру тог града. До марта наредне године, Јагодина ће добити магнетну резонанцу и мамограф, док се планира и обнова опште болнице с улагањем од 48 милиона евра.

Вучић је изразио одлучност да унапреди здравствене услуге у Поморавском округу, истичући да је циљ обезбедити најбољу могућу болницу за ту област. Позвао је грађане да подрже листу „Србија не сме да стане“, наглашавајући да представља пристојну Србију која тежи напретку, а да њени лидери не траже личну корист.

Поред тога, Вучић је похвалио подршку напретку земље, наглашавајући храброст у суочавању с критикама. Додао је да је у Нишу отворен гасни интерконектор са Бугарском, док се наставља рад на енергетској инфраструктури, путној, железничкој, и другим пројектима.

Ова најава представља корак ка унапређењу медицинских капацитета Јагодине и бољим здравственим услугама за локалну заједницу.

Фото: Танјуг/ Тара Радовановић

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *