Градови СрбијеНовостиСело

Почело 14. Првенство МЗ у малом фудбалу у Параћину

У атмосфери узбуђења и спортског духа, започело је 14. Првенство Месних Заједница (МЗ) у малом фудбалу општине Параћин. Прво коло, које је обухватило утакмице у групама А и Б, пружило је неколико узбуђујућих тренутака и обећава узбудљив наставак турнира.

Резултати првог кола:

У првом мечу, Глождак 1 је снажно започео првенство, победивши Плану резултатом 6:3. Данково је оправдало очекивања, надмашујући Буљане резултатом 5:1, док је Главица имала слободан термин у првом колу. Бранко Крсмановић је доминирао против Бошњана, остваривши убедљиву победу од 4:0, док је Мириловац са голом разлике савладао Поповац резултатом 3:2.

Другог дана узбудљивих сусрета:

Програм другог дана отворен је сусретом између Бусиловца и Поточца, који је завршен резултатом 3:2. Сикирица се суочила са Лебином, а Лебина је изашла као победник резултатом 4:3. Дреновац је остварио убедљиву победу над Клачевицом резултатом 7:2, док је 11. Конгрес 1 демонстрирао своју снагу против Врапчана са импресивних 18:1.

Велико интересовање и традиција:

И поред смене генерација и зимске сезоне, интересовање за овогодишњи турнир било је изузетно велико, пријавивши се чак 33 екипе. Првенство Месних Заједница у малом фудбалу у Параћину има дугу традицију, а организује га СРЦ „7. јули“ под покровитељством општине Параћин већ 14. пут.

Наставак турнира:

Турнир траје до фебруара, обећавајући још много узбуђења и неизвесности. Наредног викенда очекују нас нове утакмице које ће додатно зачинити спортску атмосферу у Параћину. Организатори су и ове године задржали традицију награђивања победника, обезбеђујући им продужени викенд на некој од српских планина, уз појединачне награде за најбоље појединце. Пратите даљи развој догађаја на терену док се екипа борби за престижну титулу шампиона Месних Заједница у малом фудбалу.

Овај текст је подржан од стране Општине Параћин

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *