Градови СрбијеЗдрављеНовости

Општина Параћин: Превентивни прегледи у Дому здравља

У недељу, 19. маја, у параћинском Дому здравља биће обављани превентивни прегледи за све грађане, од 8 до 17 сати. Грађани ће моћи да обаве ЕКГ преглед, измере крвни притисак и ураде анализу крвне слике, без потребе за заказивањем или поседовањем здравствене књижице, како је саопштено из Дома здравља.

Ова иницијатива је део континуираних напора Дома здравља Параћин да унапреди превентивну здравствену заштиту и подигне свест о важности редовних прегледа. Ови бесплатни прегледи пружају сјајну прилику за све грађане да провере своје здравствено стање и предузму потребне кораке за очување здравља.

„Желимо да сви наши грађани искористе ову прилику да се прегледају, јер је превенција кључна за очување здравља и благовремено откривање потенцијалних здравствених проблема,“ поручују из Дома здравља.

Позивамо све грађане да у недељу, 19. маја, посете Дом здравља и искористе ову прилику за бесплатне превентивне прегледе. Брига о здрављу је најбоља инвестиција у будућност, а редовни прегледи су први корак ка очувању виталности и превенцији болести.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *