Градови СрбијеНовостиСело

Подршка самохраној мајци: Министарство за бригу о селу доделило средства за куповину сеоске куће

Деспотовац, Београд – У знаку подршке самохраним мајкама на селу, данас је у Палати Србија, Београд, потписан значајан уговор о додели бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом. Уговор су потписале Бојана Добришеревић, самохрана мајка из Деспотовца, Министарство за бригу о селу, и Општина Деспотовац.

Бојана Добришеревић, самохрана мајка из Деспотовца, изразила је своју захвалност након потписивања уговора. Ова подршка омогућава јој да обезбеди стабилан дом за своју породицу, пружајући им сигурност и перспективу на селу.

Уговор је део шире иницијативе Министарства за бригу о селу која има за циљ унапређење услова живота на селу, подстицање младих да остану у руралним срединама и подршку самохраним родитељима.

Општина Деспотовац, препознајући важност подршке самохраним мајкама и руралном развоју, активно је учествовала у процесу доделе средстава. Никола Николић, члан Привременог органа општине Деспотовац, имао је овлашћење да заступа општину приликом потписивања уговора.

Овај случај представља четврту сеоску кућу која је ове године купљена средствима Министарства за бригу о селу у општини Деспотовац. Ова иницијатива сведочи о посвећености стварању бољих услова живота на селу и подршци породицама које желе да остану у руралним заједницама.

Овај текст је подржан од стране Општине Деспотовац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *