Градови СрбијеНовости

Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ испратила матуранте

Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ прославила је матурско вече својих ученика, обележавајући завршетак средњошколског образовања и почетак нових животних авантура за матуранте.

Током свечане церемоније, директори, професори и васпитачи изразили су понос на сваки успех и труд који су ученици показали током својих школских година. „Поносни смо на сваки ваш успех и труд који сте показали током ових година. Док се припремате за нове изазове, желимо вам да увек носите са собом знање и успомене из наше школе са домом“, изјавили су представници школе.

У атмосфери испуњеној емоцијама, матуранти су се опростили од својих школских дана, уз жеље за успех и срећу на сваком кораку њиховог будућег пута. Школа је још једном нагласила да су врата њихове установе увек отворена за бивше ученике, те да ће их радо дочекати у било којем тренутку.

Ово матурско вече означило је крај једног поглавља, али и почетак новог за младе људе који су спремни да се суоче са изазовима и остварују своје снове. „Нека снови постану стварност!“ – поручили су професори и васпитачи на крају церемоније.

Сви присутни су се сложили да је догађај био изузетно емотиван и достојанствен, пружајући матурантима незаборавне тренутке које ће носити са собом у будућности.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *