Градови СрбијеЕко свестНовости

Удружење „ЗЕЛЕНА ОАЗА“ награђује ученике ОШ „Иван Вушовић“ у Ражњу за очување планете

У фискултурној сали ОШ „Иван Вушовић“ у Ражању данас је одржана свечана церемонија доделе награда поводом конкурса „Чувам планету, јер је моје место једино на свету“, коју је по трећи пут организовало Удружење „ЗЕЛЕНА ОАЗА“. Овај конкурс је одржан уочи Дана планете Земље, са циљем подизања свести о очувању и заштити природе.

Ученици основне школе „Иван Вушовић“ из Ражања, својим ликовним и литерарним радовима, показали су дубоку посвећеност очувању животне средине и лепоте њиховог места. Представници Удружења „ЗЕЛЕНА ОАЗА“ су са поносом уручили награде награђеним ученицима, а свечаности су присуствовали и родитељи, наставници и локални званичници.

Председник Удружења „ЗЕЛЕНА ОАЗА“, др. Драгиша Тододровић, је лично уручио награде награђеним ученицима, истичући њихову важну улогу у заштити природе и очувању нашег планета. Пре доделе награда, наставници ОШ „Иван Вушовић“ су одржали предавање о значају очувања природе, чиме су додатно подстакли свест ученика о важности бриге о околини.

Ова иницијатива Удружења „ЗЕЛЕНА ОАЗА“ је од виталног значаја за локалну заједницу, подстичући младе генерације на активно учешће у заштити природе и промоцији еколошке свести. Честитамо свим награђеним ученицима на њиховом ангажовању и надамо се да ће њихов пример инспирисати друге да следе исти пут ка очувању наше планете.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *